ویژگی های روان سنجی نسخة فارسی پرسش نامة تصویرسازی حرکتی- 3 - علی حجتی; سید محمد کاظم واعظ موسوی; محمد خبیری (Sport Sciences Research Institute, 2016)
هدف از پژوهش حاضر ارزیابی ویژگی‌های روانسنجی نسخة فارسی پرسشنامة تصویرسازی حرکتی-3 بود. در مرحلة اول، پرسشنامة مورد نظر با رعایت قواعد ساختاری ترجمه به زبان فارسی برگردانده شد. در مرحلة دوم، با استفاده از روش تحلیل عاملی تأییدی عوامل این پرسشنامه مورد آزمون قرار گرفتند (164 مرد و 155 زن)؛ در همین مرحله روایی همزمان با استفاده از نسخة فارسی پرسشنامة وضوح تصویرسازی حرکتی-2 به دست آمد (61 مرد و 43 زن). در مرحلة سوم، پایایی پرسشنامه با استفاده از روش همسانی درونی و ثبات زمانی مورد بررسی قرار گرفت که در آن، 53 مرد و 42 زن با فاصلة زمانی 14 تا 30 روز پرسشنامه را تکمیل کردند. با توجه به نتایج بهدستآمده می‌توان گفت که این پرسشنامه دارای روایی سازه، روایی همزمان و همسانی درونی مناسب در جامعة ایرانی است و میتواند ابزار مناسبی برای سنجش توانایی تصویرسازی در سه بعد تصویرسازی حرکتی، تصویرسازی دیداری درونی و تصویرسازی دیداری بیرونی باشد.