نقش فرهنگ سازمانی و مدیریت دانش در هوش سازمانی کارکنان وزارت ورزش و جوانان - محمدحسین شوهانی; سردار محمدی; پریوش نوربخش (Sport Sciences Research Institute, 2016)
پژوهش حاضر با هدف بررسی نقش فرهنگ سازمانی و مدیریت دانش در هوش سازمانی کارکنان وزارت ورزش و جوانان انجام شد. جامعۀ آماری این پژوهش را که با روش توصیفی ـ پیمایشی صورت گرفت، کلیۀ کارکنان وزارت ورزش و جوانان به تعداد 746 نفر تشکیل دادند. نمونۀ آماری نیز با استفاده از جدول حجم نمونۀ کرجسای و مورگان و نیز نمونه‌گیری تصادفی ساده، 255 نفر به‌دست آمد. نتایج نشان داد که فرهنگ سازمانی و مدیریت دانش به‌صورت مستقیم بر هوش سازمانی کارکنان وزارت ورزش و جوانان تأثیر می‌گذارد. همچنین، فرهنگ سازمانی به‌صورت مستقیم بر مدیریت دانش کارکنان اثرگذار می‌باشد. با توجه به نتایج به‌نظر می‌رسد که برای توسعۀ هوش سازمانی کارکنان وزارت ورزش و جوانان، توجه ویژه به فرهنگ سازمانی و مدیریت دانش ضروری می‌باشد.