Діагностика батьківсько-дитячих відносин як умова надання просвітницької консультативної допомоги неповній сім'ї - Myroslava Hryzhak (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті розкриваються проблеми діагностики батьківсько-дитячих стосунків як передумови надання просвітницької консультативної допомоги неповній сім'ї, охарактеризовані методики для вивчення батьківсько-дитячих відносин, мікроклімату сім'ї, сформованості особистісних якостей дітей із неповних сімей, а також стану надання такої допомоги сучасній неповній сім'ї.