Застосування сучасних інформаційних технологій у період проведення та завершення спортивних змагань - Віталій Кашуба; Юрій Юхно; Ірина Хмельницька (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У роботі проаналізовано використання сучасних інформаційних технологій у проведенні та завершенні спортивних змагань. Описано функціональні компоненти інформаційного забезпечення змагань: надання інформації на сайті про хід змагання; інформації для тренерів; для глядачів; ЗМІ; рекламодавців; інформації на сайті про результати змагання; підсумкової інформації для учасників змагань, керівників команд, тренерів; інформації для спонсорів; для вищестоящої федерації; інформації провідної організації.