Šormová, K. (2016). Jak čtou Romové. Kvantitativní výzkum úrovně čtenářské gramotnosti romských žáků. - Jan Průcha (Charles University, 2016)
Recenze: Šormová, K. (2016).  Jak čtou Romové. Kvantitativní výzkum úrovně čtenářské gramotnosti romských žáků. Praha: Filozofická fakulta  Univerzity Karlovy.