ترجمه و ویژگی‌های روان‌سنجی نسخة فارسی "سیاهة اعتیاد به تمرین-فرم کوتاه" (Sport Sciences Research Institute, 2013)
این پژوهش با هدف رواسازی نسخة فارسی "سیاهة اعتیاد به تمرین- فرم کوتاه" طراحی ‌شد. جامعة آماری، ورزشکاران باشگاه‌های برتر شهر اراک در سال 1392 بود که  از بین آن ها 286 نفر بهطور تصادفی انتخاب‌شدند. جمع‌آوری داده‌ها با پرسشنامة مشخصات فردی و "سیاهة اعتیاد به تمرین" انجام ‌‌شد. پس از ترجمة پرسشنامه، روایی محتوایی توسط متخصصان علوم ورزشی تأیید و نسخة نهایی آن تدوین شد. برای تحلیل داده‌ها از تحلیل عاملی تأییدی، ضریب همبستگی پیرسون و آلفای کرونباخ استفاده ‌شد. نتایج تحلیل عاملی تأییدی به استخراج دو عامل منجر شد که 58 درصد واریانس را تبیین کردند. عامل 1 و 2 بهترتیب "اهمیت و برجستهبودن نقش تمرین" و "پیامدهای روانشناختی تمرین" نامیده‌ شدند. آزمون مجدد همبستگی 72/0 تا 85/0، آلفای کرونباخ همبستگی 80/0 تا 82/0، پایایی درون‌طبقه‌ای همبستگی 85/0 و پایایی دو نیمه‌کردن همبستگی 78/0 را نشان‌ داد. بنابراین، نسخة فارسی "سیاهة اعتیاد به تمرین-فرم کوتاه" ابزاری روا و پایا برای اهداف ورزشی، آموزشی ـ پژوهشی و بالینی است.