"MasterChef Junior", un context rellevant per a aprendre sobre el regne vegetal a 1r d'ESO - Emma Cardona Roca; Iván Marchán-Carvajal (Universitat Autònoma de Barcelona, 2016)
La proposta didàctica que es presenta es basa en una experiència didàctica desenvolupada a 1r d'ESO durant la unitat del Regne Vegetal. Treballada des d'un context proper per l'alumnat (el concurs "MasterChef Junior") pretén promoure l'aprenentatge significatiu del contingut científic, així com la rellevància dels continguts científics en la vida quotidiana.