ПЕДАГОГІЧНІ ПОГЛЯДИ НА МОРАЛЬНО-ХРИСТИЯНСЬКЕ ВИХОВАННЯ ОСОБИСТОСТІ В ЛІТЕРАТУРНИХ ПАМ'ЯТКАХ XVI - ПЕРШОЇ ПОЛОВИНИ XVIII СТОЛІТЬ - O.I. Hamali; O.B. Kanevska (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2011)
У статті розглянуто процес формування засад морально-християнського вихо-вання особистості в Україні і Росії у віддзеркаленні літературних пам 'яток XVI - першої половини XVIII ст.