ارائة مدلی از اثر مؤلفه‌های کیفی یک وب‌سایت ورزشی بر استقبال کاربران - معصومه کلاته سیفری; نازنین راسخ; مسعود فریدونی (Sport Sciences Research Institute, 2019)
هدف از انجام این پژوهش، ارائة مدلی از اثر مؤلفه‌های کیفی یک وب سایت ورزشی بر استقبال کاربران بود. روش پژوهش، همبستگی بود که پژوهش به‌صورت میدانی اجرا شد. جامعة آماری مطالعه همة کاربران این وب سایت ورزشی بودند. به‌لحاظ محدودیت در دسترسی،‌ ابزار پژوهش دربین تماشاچیان لیگ برتر حاضر که کاربر این وب سایت ورزشی بودند، توزیع شد. پرسش‌نامه‌ها در سه استادیوم یادگار امام در تبریز، نقش جهان در اصفهان و آزادی در تهران توزیع شدند. این سه شهر از پرتماشاچی‌ترین شهرهای لیگ برتر فوتبال کشور هستند. با مرور پژوهش‌های اخیر در حوزة وب‌سایت‌های ورزشی، پرسش‌نامة پژوهش طراحی شد که نه نفر از اساتید روایی ظاهری و محتوایی آن را تأیید کردند. پایایی اولیة ابزار پژوهش ازطریق یک مطالعة راهنما انجام شد. نتایج حاصل از تحلیل عاملی اکتشافی نیز ابزار پژوهش را تأیید کرد. این پرسش‌نامه شامل دو بخش شاخص‌های کیفی یک وب سایت ورزشی و استقبال الکترونیکی کاربران بود. برای تحلیل دادهها از روش مدل‌سازی معادلات ساختاری استفاده شد. نتایج نشان داد که شاخص‌های کیفی یک وب سایت ورزشی بر استقبال الکترونیکی کاربران تأثیر مثبت و مستقیم داشت و مهم‌ترین عامل تبیین‌کنندة کیفیت وب‌سایت ورزشی ، نظام‌مندبودن وب‌سایت بود. با توجه به یافتههای حاصل از این مدل به مدیران و بازاریابان وب‌سایت‌های ورزشی پیشنهاد میشود، اطلاعات دقیقی نسبت به فهم رفتار هواداران ورزش در فضای آنلاین کسب کنند و با شناخت و تأمین هرچه‌مطلوب‌تر نیازهای کاربران، برای جذب مخاطبان بیشتر و حفظ مخاطبان فعلی سعی کنند تا از حضور گستردة کاربران آنلاین ورزشی بهرهمند شوند.