Tesi doctoral: L'organització seqüencial de les reparacions en interaccions entre professora i alumnes d'espanyol com llengua estrangera centrada en el significat: repercussió en la intersubjectivitat i la competència interaccional dels parlants (Batlle Rodríguez, 2015) - Laura Acosta Ortega (Universitat de Barcelona, 2018)
Revisió de la tesi doctoral de Jaume Batlle.