НАПРЯМИ І ЗМІСТ СПІВПРАЦІ ВИХОВАТЕЛЯ З БАТЬКАМИ ДОШКІЛЬНИКІВ - Vira Aftanaziv (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті окреслено особливості співпраці вихователя з батьками дошкільників. Проаналізовано основні принципи, завдання та правила такої взаємодії на партнерських засадах. Виявлено сутність діагностичної та корекційної роботи вихователя із проблемними сім'ями. Ключові слова: співпраця, виховне середовище, партнерство, взаєморозуміння,діагностика, корекція.