Els models, organitzadors del currícul en biologia - Pilar García Rovira (Universitat Autònoma de Barcelona, 2007)
Es presenta una proposta d'organització del currículum de biologia basada en determinats models teòrics. Hi justifiquem la seva idoneïtat i validesa i presentem alguns dels resultats de la seva aplicació a l'aula.