Правова підготовка студентів факультету фізичного виховання й спорту - Світлана Мальона (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті представлено результати експерименту з використання системи правової підготовки в студентів факультету фізичного виховання і спорту. Критеріями оцінки ефективності експерименту є ріст рівня спеціальних правових знань та зміни правової культури майбутніх фахівців фізичної культури.