НЕЙТРОПЕНІЯ НОВОНАРОДЖЕНИХ: ПАТОГЕНЕЗ, КЛІНІЧНИЙ ПЕРЕБІГ, ДІАГНОСТИКА ТА НОВИЙ ПОГЛЯД НА ЛІКУВАННЯ (КЛІНІЧНА ЛЕКЦІЯ) - N. M. Pyasetskaya (Bukovynian State Medical University, 2015)
Робота присвячена проблемі нейтропенії (НП) у новонароджених дітей. Розглянуті основні патофізіологічні механізми розвитку неонатальних НП, описані клінічний перебіг, методи сучасної діагностики та лікування за допомогою застосування препаратів рекомбінантного гранулоцитарного колонієстимулюючого фактора (рГ-КСФ).