Реабілітація дітей з особливими потребами - Олена Волошин (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Упровадження цілеспрямованої системи корекційного навчання і виховання необхідно для того, щоб через неї проводилась реабілітація дітей з особливими потребами. Одним із головних завдань цієї системи є формування в дітей уявленнь про роль здоров'я в житті людини і потреби бути здоровими.