Роль особистості вчителя в мультикультурному вихованні учнів початкової школи - Наталя Іванець (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Іванець Н. В. Роль особистості вчителя в мультикультурному вихованні учнів початкової школи. У статті розкрито значення поняття «мультикультурна освіта», викладено основні характеристики мультикультурної компетентності сучасного вчителя, які сприятимуть формуванню мультикультурної поведінки у школярів під час навчально-виховного процесу.