ФЕНОМЕН ОДИНОЧЕСТВА КАК ПОЗИТИВНОЕ УСЛОВИЕ ЛИЧНОСТНОГО РАЗВИТИЯ - USM ADMIN (Moldova State University, 2018)
FENOMENUL SINGURĂTĂȚII CA CONDIȚIE POZITIVĂ DE DEZVOLTARE PERSONALĂ În articol este abordată problema singurătății din punctul de vedere al dualității influenței sale asupra individului. Sunt analizate abordările acestui fenomen de către diferiți cercetători. Se pune accent pe atitudinea pozitivă față de singurătate, ca una dintre condițiile vieții contemporane și ca o resursă a dezvoltării personale. Cuvinte-cheie: singurătate, atitudine pozitivă, resursă a dezvoltării personale, realizarea potențialului.