Реалізація методики формування готовності майбутніх менеджерів до застосування інформаційних технологій у професійній діяльності - Олена Пшенична (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Пшенична О. С. Реалізація методики формування готовності майбутніх менеджерів до застосування інформаційних технологій у професійній діяльності. У статті розглянута характеристика наскрізної методики формування готовності майбутніх менеджерів до використання інформаційних технологій у професійній діяльності. На основі якісного аналізу процесу підготовки студентів установлено вплив кожного прийому та методу на компоненти готовності майбутніх управлінців, який представлений графічно - у вигляді матриці впливу.