بررسی پیامدهای آموزشی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی چابهار بر امور زنان - سلیم بلوچ; مهدی لقمان نیا; طیبه احمدی یگانه (Institute for Research and Planning in Higher Education, 2021)
پژوهش حاضر با هدف بررسی پیامدهای تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار در زمینه‌های آموزشی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بر امور زنان اجرا شده است. روش پژوهش توصیفی از نوع همبستگی است. جامعه آماری پژوهش شامل همه دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی در نیمسال‌های آخر و ماقبل آخر در تمامی رشته‌ها (1400 نفر) بود که تعداد 302 نفر به صورت نمونه‌گیری تصادفی طبقه‌ای از جامعه آماری انتخاب شدند. ﺑﺮای ﺳﻨﺠﺶ پیامدهای تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی بر امور زنان از ﭘﺮﺳﺸﻨﺎﻣﻪ محقق‌ساخته با پایایی 0.86 استفاده شد. برای تجزیه‌وتحلیل اطلاعات از آزمون‌های T مستقل، فریدمن و خی‌دو بهره گرفته شد. یافته‌های پژوهش نشان داد که فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار تأثیر معنی‌داری بر امور آموزشی (t=12.16 و sig=0.000)، اقتصادی (t=4.28 و sig=0.000)، فرهنگی (t=9.16 و sig=0.000) و اجتماعی (t=9.46 و sig=0.000) زنان این شهرستان دارد و سهم فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار در این چهار مورد متفاوت و سهم امور آموزشی بیشتر ( =27.73) از موارد دیگر است.