ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ВИХОВАННЯ ДУХОВНИХ ЦІННОСТЕЙ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ПІД ЧАС ТЕМАТИЧНОЇ ТАБІРНОЇ ЗМІНИ - В. В. Лаппо (Borys Grinchenko Kyiv Metropolitan University, 2017)
У статті відображено проблему пошуку нових форм організації виховання духовних цінностей та самовдосконалення студентів вищих навчальних закладів; визначено педагогічні чинники проведення тематичної зміни в осередку студентського табору, орієнтованого на удосконалення духовно-ціннісної сфери особистості студента; запропоновано програму тематичної зміни «Школа духовного зростання» та окреслено етапи її реалізації. Автор акцентує увагу на духовно-моральному спрямуванні виховних заходів як передумови розвитку особистісних якостей, виявлення творчого потенціалу та формування активної життєвої позиції студентської молоді.