Особливості фізичної реабілітації дітей із клінічними ознаками бронхообструктивного синдрому в умовах стаціонарного лікування - Наталія Івасик; Леся Беш (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті охарактеризовано бронхообструктивний синдром у дітей та особливості фізичної реабілітації дітей раннього віку, у яких наявний цей синдром.