Informacja o II Międzynarodowym Kongresie Naukowym Historyków Kultury Fizycznej «HISTORIA KULTURY FIZYCZNEJ I SPORTU NARODÓW EUROPY» - Eligiusz Małolepszy (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2018)
Науковий конгрес істориків фізичної культури