Inducció electromagnètica - Lluís Nadal i Balandras (Universitat Autònoma de Barcelona, 2012)
Es proposen diversos experiments per mostrar de quina manera l'energia mecànica es pot transformar en elèctrica i l'elèctrica en mecànica, estudiant quins factors que hi intervenen.