Implementació i avaluació de codis QR en laboratoris docents d'enginyeria química - Francisco Javier Álvarez-Hornos; Marta Izquierdo Sanchis; Amparo Cháfer Ortega (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2014)
Els codis QR (Quick Response) són codis de barra àmpliament utilitzats en aplicacions comercials i de màrqueting per incloure enllaços a pàgines web, entre altres coses. En l'actualitat un gran nombre de dispositius electrònics com telèfons intel·ligents o tauletes compten amb aplicacions capaces de capturar aquesta informació, permetent al seu usuari emmagatzemar-la i compartir-la amb altres usuaris. Hi ha alguns exemples de la seva aplicació en l'educació, encara que no s'han trobat exemples en l'àrea d'Enginyeria Química. En aquest context, el treball que es presenta és la implantació i avaluació de codis QR en laboratoris docents d'Enginyeria Química amb accés a contingut docent multimèdia (vídeos docents i informació complementària).