Концептуальні основи професійної підготовки майбутніх учителів фізичної культури - Наталія Бєлікова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Бєлікова Н. О. Концептуальні основи професійної підготовки майбутніх учителів фізичної культури. Визначено та науково обґрунтовано концептуальні основи професійної підготовки майбутніх учителів фізичної культури: взаємопов'язані властивості (релевантність професійному середовищу, інноваційність, комунікативність, трансформованість, комфортність, демократизація і випереджувальний розвиток), принципи та етапи цього процесу.