MIZA VALORIFICĂRII INTERDISCIPLINARITĂŢII ÎN INVESTIGAREA PEDAGOGICĂ A FORMĂRII CULTURII RELAŢIILOR INTERGENE¬RAŢIONALE - Carolina CALARAŞ (Moldova State University, 2017)
Articolul reprezintă un studiu teoretic ce reflectă miza şi importanţa valorificării interdisciplinarităţii în investigarea pedagogică a formării culturii relaţiilor intergeneraţionale. Studiul conţine fundamentarea ştiinţifică şi descrierea Modelului de valorificare a interdisciplinarităţii în investigarea formării culturii relaţiilor intergeneraţionale, inclusiv a Spiralei şi criteriilor de explorare a interdisciplinarităţii în cercetarea formării relaţiilor intergeneraţionale cu specificarea implicării ansamblului de ştiinţe socioumanistice. THE VALUE OF INTERDISCIPLINARY CONNECTIONS IN PEDAGOGICAL CULTURE STUDY OF RELATIONS BETWEEN THE GENERATIONS This article is a theoretical study, which reflects the importance of harnessing interdisciplinary training in investigating pedagogical culture of intergenerational relations. The study provides a scientific description of interdisciplinary training models in the study of cultural relations between the generations, as well as the spiral and criteria for interdisciplinary training for the relations between the generations.