BLOGUL - TEHNOLOGIE INOVAȚIONALĂ ÎN FORMAREA STILULUI EXISTENŢIAL AL ADOLESCENŢILOR - Aurelia BEŢIVU (Moldova State University, 2020)
Blogul este unul dintre cele mai utile instrumente ale educației nonformale și informale. Blogurile educaționale devin un mijloc eficient de interacțiune între educatori și discipoli. În prezentul articol ne propunem să demonstrăm importanța bloggingului ca instrument modern de influențare a adolescenților în deciziile lor pentru stilul existențial.   BLOG - INNOVATIVE TECHNOLOGY IN FORMING THE EXISTENTIAL STYLE OF ADOLESCENTS Blogger is one of the most useful tools of non-formal and informal education. Education blogs are becoming a means for educators, students to interact more effectively than ever before. The present paper aimed to prove the importance of blog as a modern tool to influence the adolescents in their decisions for lifestyle.