ВИПАДОК ПОДВІЙНОГО СИМЕТРИЧНОГО КІСТОЗНОГО ПОДВОЄННЯ ГОЛОДНОЇ КИШКИ - V.S. Konoplitsky; A.A. Kalinchuk; D.V. Dmytriiev (Bukovynian State Medical University, 2015)
В статті представлено огляд літератури та клі-нічний  випадок  подвійного  симетричного  кістозного  по-двоєння голодної кишки у дитини.