Інноваційні шляхи формування компетентності самоосвіти студентів у навчальному процесі педагогічного університету - О. Б. Кисельова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Кисельова О. Б. Інноваційні шляхи формування компетентності самоосвіти студентів у навчальному процесі педагогічного університету. У статті розглянуто сутність, структуру компетентності самоосвіти майбутнього педагога в умовах відкритого інформаційно-навчального простору. Особливу увагу приділено аналізу інноваційних шляхів її формування у навчальному процесі педагогічного університету.