VARIETATEA ŞI STRUCTURA LECŢIEI DE DANS POPULAR SCENIC: ABORDARE METODOLOGICĂ - USM ADMIN (Moldova State University, 2013)
În articol este abordată problema varietăţii şi structurii lecţiei de dans popular scenic prin aplicarea diferitelor forme şi metode educative, în scopul optimizării procesului de instruire. Accentul se pune pe două dimensiuni: cea pedagogică şi cea analitică. Cuvinte-cheie: lecţie de dans, dans scenic popular, metode educative, exerciţiu la bară, compoziţii la mijloc de sală.