THE USE OF PREPOSITIONS IN ENGLISH AMONG ARAB STUDENTS - Kassem BAHEEJ (Moldova State University, 2015)
Arab students face a real problem with using incorrect prepositions when they write compositions in English because of the quite difference in using prepositions in both languages. It is so important to acknowledge the great importance of the use of prepositions in English sentences. There are hardly any rules as to when to use which preposition. The only way to learn prepositions is looking them up in a dictionary, reading a lot in English literature and learning useful phrases by heart. FOLOSIREA PREPOZIŢIILOR ÎN LIMBA ENGLEZĂ DE CĂTRE STUDENŢII ARABI Studenţii arabi întâmpină dificultăţi mari atunci când trebuie să folosească, corect, prepoziţii în compunerile la limba engleză. Aceasta din cauza diferenţelor de utilizare a prepoziţiilor în ambele limbi. Importanţa utilizării corecte a prepo- ziţiilor în construcţia frazelor în limba engleză este incontestabilă. Nu prea există reguli care să explice când să fie utili- zată o anumită prepoziţie. Ca modalităţi de a învăţa utilizarea corectă a prepoziţiilor sunt lucrul cu dicţionarul, lectura- rea literaturii artistice în limba engleză şi învăţarea pe de rost a frazelor utile.