Оцінка морфологічних особливостей неопущених яєчок і змін після орхіопексії: порівняльне дослідження - Atiqur Rahman; Rizwan Ahmad Khan; Syed Amjad Ali Rizvi; Shagufta Wahab (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2020)
Успішне оперативне лікування неопущеного яєчка визначається його положенням у калитці без ознак атрофічних змін. Найважливішими факторами, що визначають успішність оперативного лікування, є тип неопущеного яєчка, тобто пальпується / не пальпується, а також час операції. Кінцева мета орхіопексії - зберегти сперматогенний потенціал. Однак, у цьому можна впевнитися тільки у більш пізньому віці пацієнта. Тому на ранньому етапі для оцінки були використані радіологічні дані. Ми провели це дослідження для оцінки параметрів кровотоку.