Reflexions i orientacions per al desplegament del nou currículum de ciències a l'ESO - Jordi Domènech Casal (Universitat Autònoma de Barcelona, 2022)
Es descriuen els marcs i ítems del nou currículum i es fa una anàlisi i propostes per al desplegament i el disseny i seqüenciació d'Unitats didàctiques i programacions anuals. Es comenten aspectes relatius a la seqüenciació de continguts en forma de progressions d'aprenentatges i la definició de les competències específiques i la seva concreció en objectius i criteris d'avaluació. Es proposen plantilles i eines per a facilitar el desplegament del nou currículum de ciències.