Модель комунікацій сімейного лікаря зі збереження здоров'я дітей шкільного віку - M. A. Znamenska; G. A. Slabkij (Bukovynian State Medical University, 2015)
Представлена   система комунікацій сімейного лікаря зі збереження здоров'я дітей шкільного віку. Форми і методи комунікацій визначаються цільовою аудиторією: діти, батьки, вчителі та стан здоров'я дітей.  Особливістю даної системи є комплексний міжсекторальний підхід.