Duchowość a psychiatria - spór czy porozumienie - Aleksander Posacki; Artur Mnich (Jesuit University Ignatianum in Krakow, 2007)
Punkty styczne i rozbieżne psychiatrii i duchowości. W czym ujawniają się szczególnie rozbieżności? ......