Обґрунтування напрямів розробки реабілітаційної програми для учнів із надмірною масою тіла на підставі анкетування - Тетяна Бойчук; Любов Микитин (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
Стаття містить аналіз науково-методичної літератури з питання збільшення поширеності надмірної маси тіла серед дітей та підлітків. Розглядаються результати анкетування, проведеного з метою вивчення стилю життя дітей старшого шкільного віку з надмірною масою тіла.