Antoni Quintana Marí : els científics proposen exercicis - Rosa Maria Melià Avià (Universitat Autònoma de Barcelona, 2008)
Es descriu la rica col·lecció d'exercicis de física, química i matemàtiques del Dr. Antoni Quintana, presentats en un context històric, oferint la possibilitat d'adaptar-los per fer-los servir en els nous contextos eductius.