Samodzielna praca studentów kierunku wychowania fizycznego w szkołach wyższych - Edward Wilczkowski; Anastazja Wilczkowska; Włodzimierz Pasicznik (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті розглянуто питання щодо самостійної роботи студентів у позалекційний час. Автори визначають структуру та основні компоненти самостійної роботи студентів, яка скерована на формування в них пізнавальної мотивації, спрямованої на отримання наукової інформації, необхідної для поширення їхніх професійних компетенцій.