МОДЕЛЬ ВИКОРИСТАННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВИХОВАТЕЛЕМ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ В ОСВІТНІЙ РОБОТІ З ІНКЛЮЗИВНОЮ ГРУПОЮ - Ж.В. МАТЮХ (Alfred Nobel University Publisher, 2018)
У статті наведено авторську модель використання мультимедійних технологій (МТ) вихователем закладу дошкільної освіти (ЗДО) в освітній роботі з інклюзивною групою. Модель містить п'ять взаємопов'язаних блоків, обумовлених логікою реалізації освітнього процесу: цільовий, змістовий, технологічний, діагностичний та результативний. Запровадження авторської моделі використання МТ дозволить підвищити якість освітньої роботи з інклюзивною групою ЗДО за рахунок покращання сприймання дітьми навчальних відомостей, залучення в освітній процес кожної дитини без винятку, урізноманітнення способів демонстрації навчальних досягнень, розвитку психічних процесів вихованців.