Формування професійної компетентності сучасних фахівців у процесі проведення відеоконференцій - Сергій Данилюк (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Данилюк С. С. Формування професійної компетентності сучасних фахівців у процесі проведення відеоконференцій. Статтю присвячено висвітленню формування професійної компетентності сучасних фахівців в аспекті використання в навчальному процесі відеоконференцій як сучасної інтернет-технології. Крім того, визначено переваги використання відеоконференцій в навчальному процесі. Також увагу зосереджено на основних напрямках попередньої роботи з підготовки відеоконференцій.