Міжпредметні зв'язки як дидактична умова підвищення якості підготовки майбутніх учителів - С. М. Богомаз-Назарова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Богомаз-Назарова С. М. Міжпредметні зв'язки як дидактична умова підвищення якості підготовки майбутніх учителів. У статті здійснено аналіз міжпредметних зв'язків у методичній літературі як важливої передумови підвищення ефективності навчання майбутніх учителів.