Методика застосування стрибкових вправ у спеціальній підготовці бігунів на короткі дистанції - Михайло Степанович Мороз; Тетяна Іванівна Суворова; Надія Семенівна Карабанова (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
Ця стаття присвячена питанням розвитку вибухової сили в спеціальній підготовці легкоатлетів-спринтерів. Розглянуто основні засоби для підвищення силового, вибухового й швидкісного потенціалу, які особливо проявляються в бігу з низького старту та стартовому розгоні в бігунів на короткі дистанції.