Fer química amb dues lectures sobre la xocolata - Núria Solsona Pairó (Universitat Autònoma de Barcelona, 2011)
L'article analitza l'ús de dues lectures sobre la xocolata en una classe de química de 4t. d'ESO, durant les quals es desenvolupen algunes competències comunicatives i socials, d'altres relacionades amb el coneixement i interacció amb el mon i la més fonamental d'autonomia i iniciativa personal.