ФОРМУВАННЯ ВОЛЬОВИХ ЯКОСТЕЙ ОСОБИСТОСТІ СТАРШОКЛАСНИКА - Galina Lemko (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті охарактеризовано важливі вольові якості старшокласника - цілеспрямованість, наполегливість, ініціативність, самовладання, самостійність та дисциплінованість. Ключові слова: старшокласник, формування, цілеспрямованість, наполегливість, ініціативність, самовладання, самостійність, дисциплінованість.