Екстерналії професійно-технічної освіти в контексті управління розвитком ПТНЗ. - Л. М. Сергеєва (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Сергеєва Л. М. Екстерналії професійно-технічної освіти в контексті управління розвитком ПТНЗ. Обґрунтовано умови розвитку й функціонування сфери освітніх послуг у ПТНЗ, визначено основні екстерналії профтехосвіти як відкритої соціальної системи, проаналізовано чинники її інституалізації.