Sickness Presence among Disabled Workers at the University Medical Centre Ljubljana / Prezentizem Med Invalidi V Univerzitetenem Kliničnem Centru Ljubljana - Škerjanc Alenka; Dodič Fikfak Metoda (Sciendo, 2014)
Namen. Osnovni namen članka je raziskati razlike med prezentisti in neprezentisti znotraj skupine zdravstvenih delavcev invalidov.