Community Arts/Arts Education - et temanummer om ulike tilnærminger til kunst og utdanning i et bredt og komplekst utdanningsfelt - Tone Pernille Østern; Anders Rønningen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2019)
Community Arts / Arts Education er et temanummer om ulike tilnærminger til kunst og utdanning i et bredt og komplekst utdanningsfelt. Bidragene i temanummeret gir både sammen og hver for seg muligheter til å forstå hvordan kunstfaglig arbeid i forskjellige utdanningskontekster kan skje med svært ulike tilnærminger, og artikulerer hva som kan være verdien i disse.