Експериментальна перевірка ефективності методики формування фахової лінгводидактичної компетентності майбутніх магістрів філології - О. А. Копусь (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Копусь О. А. Експериментальна перевірка ефективності методики формування фахової лінгводидактичної компетентності майбутніх магістрів філології У статті описано результати перевірки ефективності впровадження експериментальної науково-методичної системи формування фахової лінгводидактичної компетентності магістрантів; запропоновано критеріальну модель для визначення рівнів сформованості означеної компетентності.