ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ УСПІШНОГО ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНИХ УМІНЬ У МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИ ВИХОВАННІ В УЧНІВ ЛЮБОВІ ДО ПРАЦІ - L.V. Gura (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2022)
Розкрито наукові положення теорії комунікації. Виявлено їх вплив на формування комунікативних умінь у майбутніх вчителів технології. Аргументовано, що у майбутніх педагогів мають бути сформовані педагогічні комунікативні здібності як умова розвитку їх професійної компетентності. Акцентовано особливу увагу на взаємодії трудового навчання із залученням учнів до національних скарбів української культури, декоративно-прикладного мистецтва, до традиційних народних ремесел.