ІМІДЖ - ШЛЯХ ДО УСПІХУ - I.V. Razmolodchikova (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2022)
Досліджено проблему іміджу в майбутній успішній професійній діяльності вчителя початкових класів. Розглянуто трактування поняття іміджу в психології, політиці, соціології. Запропоновано програму формування у студентів ціннісного ставлення до майбутньої професійної діяльності. Виявлено чинники професійної успішності педагога. Зроблено висновок, що здатність майбутнього учителя початкових класів до успішного здійснення своїх професійних функцій залежить від рівня його креативного мислення і мотивації на успіх.